Coses a tenir en compte al instal·lar un polidatge de la cadena elèctrica

- Aug 04, 2018 -

201631884622479.jpg

El rendiment del polipast de la cadena elèctrica és bo, la fiabilitat és alta i la baixa taxa de fracàs és un motiu important perquè la majoria de la gent el triï. L'alt rendiment pot assegurar l'eficiència i seguretat de l'aixeta de la cadena elèctrica en funcionament, però abans del primer ús del polipast de la cadena elèctrica, hi ha moltes consideracions per als passos d'instal·lació que necessiten la vostra atenció.

En primer lloc, En primer lloc, la instal·lació de l'elevador elèctric de la cadena necessita instal·lar primer la caixa de cadena.

En segon lloc, connecteu el cable d'alimentació.

En connectar el cable d'alimentació, cal apagar-lo prèviament. Al mateix temps, el cable de terra hauria d'estar ben endreçat, en cas contrari, l'operador pot sentir la descàrrega elèctrica quan toqui el polipast o qualsevol part de la cadena.

En tercer lloc, per lubricar la cadena de càrrega del polipast de la cadena elèctrica
El grau de lubricació de la cadena és un factor important que afecta la vida útil de la cadena de càrrega. Lubriqueu la cadena de càrrega d'una manera eficaç i oportuna per garantir la vida útil efectiva de la cadena.


En quart lloc, comproveu l'ordenació de la cadena

Per polipastos elèctrics de cadena múltiple, assegureu-vos que el marc inferior no estigui girant. Si es torça, torneu-lo al seu estat normal i assegureu-vos que les juntes de soldadura de la cadena estiguin alineades. Mai pengeu la càrrega en un polipast amb envàs de cadena.


Finalment, comproveu la tensió de treball
Atès que l'elevador de la cadena elèctrica és enviat des de la fàbrica a una tensió especificada per l'usuari o una tensió superior (només per a voltatges dobles), com 230 / 460V, comproveu el cablejat i confirmeu que es compleix la tensió d'alimentació. Si no ho fa, consulteu les instruccions per corregir-lo per complir els requisits de voltatge d'operació requerits.


Consells: instal·leu l'elevador de la cadena elèctrica. Si s'activa en una tensió incorrecta, pot causar danys greus a l'elevador de la cadena elèctrica. Per evitar que això passi, s'ha de garantir que el cablejat compleixi els requisits de la font d'alimentació requerida.