GB / T 28264-2017 La presentació del sistema de gestió de la vigilància de seguretat de maquinària d'elevació es va dur a terme a Dalian

- Jul 21, 2018 -

La segona reunió de publicitat de GB / T 28264-2017 "sistema de seguiment i gestió de seguretat per a grues" es va celebrar a Dalian, patrocinat pel Comitè Tècnic Nacional d'Estandardització de Maquinària d'Elevació.


La reunió va ser presidida pel secretari general Zhao Chunhui del Comitè Tècnic Nacional de Mecanització de Maquinària Grua. Dean Gao Shunde de la Universitat de Tecnologia de Dalian va donar un discurs de benvinguda a la reunió. Yue Wenyu, Subdirector General de Beijing Crane Transport Machinery Design and Research Institute Co., Ltd. i Yuan Fangding, enginyer sènior de National Lifting and Transportation Machinery, Supervisió de Qualitat i Centre d'Inspecció, van participar en la presentació. El subdirector general Gao Weimin de Micro Technology Co., Ltd. va presentar els exemples d'aplicació i l'experiència del sistema de seguiment i gestió de seguretat per a instal·lacions de grues grans.

Reunió de publicitat del sistema de seguiment i gestió de seguretat per a l'elevació de maquinària

GB / T 286264-2017 "L'elevació del sistema de vigilància i gestió de seguretat de les grues" és responsable dels redactors. Subdirector General de Beijing Crane Transport Machinery Design and Research Institute Co., Ltd. Yue Wenzhao va aprofitar l'etapa per elaborar la diferència entre els requisits estàndard i els estàndards nous i antics.

Yuan Fang Ding, enginyer sènior de la supervisió de la qualitat nacional i el Centre d'Inspecció de Maquinària d'Elevació i Transport, presenta els problemes que necessiten l'atenció en el sistema de control i gestió de seguretat de tipus test.

Enginyer sènior de supervisió de la qualitat nacional i centre d'inspecció de maquinària d'elevació i transport

Gao Yumin, subdirector general de Micro Technology Co., Ltd. va presentar els exemples d'aplicació típics i l'experiència del sistema de muntatge i monitorització de grans grues.

Subdirector general de Micro Technology Co., Ltd.