Polea d'elevació elèctrica Inspecció diària i precaució de manteniment

- Jul 27, 2018 -


2b80d2695b54cdd6659c8da970f34820.jpg


El polipast elèctric eleva l'objecte a través de les eslingues compostes per politges, cables i ganxos. Per tant, la inspecció i manteniment de la polea es pot enfortir dels següents aspectes per evitar accidents.

1. Durant el manteniment rutinari, és important comprovar si hi ha una esquerda a la politja. També es pot observar a través d'una lupa. Si es troba una esquerda, s'haurà d'eliminar immediatament. Està prohibit seguir utilitzant el crack de soldadura.

2. Comproveu si hi ha una fricció greu entre la ranura de la roda de polea i la corda de filferro, i no hi ha corda de corda.

3. Comproveu el nivell de desgast de la polea. Si supera el rang de desgast permès pel disseny, s'haurà d'eliminar immediatament. Substituïu la polea nova per garantir un funcionament segur.

4. Comproveu si l'eix de la politja està ben connectat, tant si la rotació de la politja és flexible com si hi ha soroll anormal. S'ha de fixar un cop al mes i les poleas s'han de lubricar per garantir una bona condició de treball.