Gantry Crane amb contenidors muntats en ferrocarril

Gantry Crane amb contenidors muntats en ferrocarril

Gantry Grass Container Rail Mounted Description El gruix de gantry contenidor de rasant (grua RMG) s'utilitza principalment per carregar, descarregar, moure i apilar contenidors en els camps transbordadors de ferrocarril i en grans dipòsits d'emmagatzematge de contenidors. Està constituïda per una girder principal, rígids i flexibles, desviadors, desplaçaments per carros ...
Xateja ara

Detalls del producte

Gantry Crane amb contenidors muntats en ferrocarril


Descripció

La grua del pòrtic contenedora de ferrocarril (grua RMG) s'utilitza principalment per carregar, descarregar, moure i acumular contenidors en els camps transbordadors del ferrocarril i en grans dipòsits d'emmagatzematge de contenidors. Està constituït per una vareta principal, rígid i flexible, desviadors, mecanisme de desplaçament de carro, mecanisme d'elevació, mecanisme de desplaçament de grua, sistema elèctric i cabina d'operació.

Aquesta grua de pòrtic de contenidor muntada per ferrocarril pot ser de 3 tipus basada en tipus de funcionament en dipòsits d'emmagatzematge: la presa de capçals a la direcció de l'enlairament únic es denomina grua monocilíndrica i al capdavant del doble desembussador es denomina grua doble voladís, no s'aproxima la trucada grua no voladís. Els usuaris poden triar diferents tipus depenent de les diferents demandes de les vies, emmagatzematge i transport de contenidors i vehicles (camions o vehicles ferroviaris).


Característiques

1. Velocitat d'elevació baixa a causa de la baixa altura d'elevació. La velocitat de desplaçament de la grua alta s'adapta al requisit de la productivitat de l'emmagatzematge dels contenidors de llarg recorregut. L'escampador superaria la quarta / cinquena capa de contenidors quan la pila de contenidors és de tres / quatre capes i la seva altura d'elevació depèn dels requisits dels dipòsits d'emmagatzematge

2. La velocitat de desplaçament del carro depèn de la distància i la distància d'extracció de tots dos costats del pont. En el cas de la distància d'extensió i distància és curta, es recomana la velocitat de viatge més petita i la productivitat; en cas contrari, la velocitat de desplaçament del carro es podria incrementar per tal d'assolir el requisit de productivitat.

Quan la velocitat és de més de 40 metres, el mecanisme de la grua viatja a gran velocitat, i els dos costats dels desviadors es desviaran a causa de l'arrossegament a cada costat, és diferent. Així que hi ha un estabilitzador equipat amb aquesta grua i el sistema elèctric mantindrà els dos costats dels mecanismes de desplaçament sincrònics.

4. El sistema de control d'accionament elèctric adopta una velocitat de tiristori que regula el sistema de control de corrent AC o DC per satisfer la major necessitat i aconseguir un millor rendiment de regulació i control de la velocitat. O adopta el sistema convencional de control de regulació de la velocitat de corrent altern de CA i el voltatge de l'estator AC i el sistema de control de la unitat de regulació de la velocitat.

Una freqüència elèctrica equipada amb regulador de velocitat de tiristori que controla el sistema de control de corrent AC o DC o el voltatge de l'estator AC i el sistema de control de la unitat de regulació de la velocitat solen utilitzar-se com a sistema de control elèctric d'un mecanisme de desplaçament de la grua d'alta velocitat. S'ha d'evitar el sistema convencional de control de la unitat de regulació de la velocitat de la corrent altern de CA que depèn dels frens per desactivar els mecanismes de desplaçament per evitar el gran impacte de la grua sencera.


Especificació


Especificacions tècniques

Capacitat d'elevació (t)

35

40.5

Span (m)

30

22

Altura d'elevació (m)

16

12.3

Treball de treball

A6

A7

Model de contenidors

20'40'45 '

Velocitat (m / min)

Aixecament

0 ~ 10

10 ~ 18

Trolley viatjant

3.4 ~ 34

40

Grua viatjant

2,9 ~ 29

45

Rotació (r / min)

1.35

Ferrocarril recomanat

P43

QU70

Poder

Fase 3, AC, 380V, 50Hz


Investigació