Carregador de vaixells

Carregador de vaixells

Carregador de vaixells Descripció El carregador de vaixells s'aplica àmpliament als molls per carregar vaixells de càrregues a granel com el carbó, el mineral, el gra i el ciment, etc. L'estructura del carregador de vaixells es compon principalment d'estructures d'acer, cinta transportadora de biga, tripper d'alimentació, , mecanisme de viatge, spray ...
Xateja ara

Detalls del producte

Carregador de vaixells


Descripció

El carregador de vaixells s'aplica àmpliament en els molls per a càrrega de vaixells de càrregues a granel com el carbó, el mineral, el gra i el ciment, etc. L'estructura del carregador de vaixells està composta principalment per estructura d'acer, cinta transportadora de biga, tripper alimentador, , sistema de polvorització, canonades, sistema elèctric, components de seguretat necessaris i dispositius accessoris. El cremallera del carregador de vaixells podria pujar, pujar-se, allargar-se i escurçar-se. I el canó també es pot allargar i escurçar en direcció cap amunt i avall.

Els criteris i els estàndards de referència del carregador de vaixells són els següents, la normativa de seguretat dels equips d'elevació GB6067-85, el criteri de disseny de la grua GB3811-2008, ISO, FEM i JIS.

Per satisfer els requisits de moll de costa curta, la nostra empresa va dissenyar un tipus econòmic de carregador de vaixells per girar en línia directa i reduir considerablement la longitud de la base.

El carregador de vaixells LS és un tipus respectuós amb el medi ambient i el seu swing en línia per manipular càrregues a granel. Aquest tipus de producte té les característiques tècniques de l'inversor, el PLC i el CMMS, i pot evitar que el polsador funcioni a nivell domèstic avançat.


Especificació


Carregador continu de mercaderies ------------------------------------- Especificació tècnica

Articles

MS30

MS100

MS180

Unitat

Valoreu la capacitat productiva

300

1000

1800

t / h

Límit de capacitat

360

1200

2000

t / h

Carga a granel

Coca-Cola

Ciment a granel

Carbó


Mida del vaixell

5000

5000

5000

DWT

Amplada del transportador de cinta

1000

1400

1400

mm

Velocitat del transportador de cinta

2.5

2,42

3.5

Senyora

Corda que s'estén longitud

8.15

19.5

19.5

m

Canals que amplien la velocitat de la longitud

9.3

4

3.6

m / minInvestigació