Henan Yuntian insisteix en la innovació i acelera la transformació i el desenvolupament

- Jun 09, 2018 -

En els últims anys, Henan Yuntian ha respost activament a la creixent competència del mercat i als ràpids canvis tecnològics i ha implementat a fons l'esperit de la "Xina Made 2025 Henan Platform for Action" i altres documents, i ha realitzat notables èxits en innovació tecnològica, tecnològica millora i transformació i actualització. Constitueix les bases per actualitzacions de gestió integral, actualitzacions industrials, actualitzacions de productes, millores del mercat i desenvolupament corporatiu sostenible.


Henan Yuntian Insists on innovation and accelerates the transformation and development20180609113024.jpg


Els equips d'infraestructures i d'alta precisió són fonamentals per a la innovació


El 2017, Henan Yuntian va invertir 200 milions de iuans en equips d'infraestructura i alta precisió, incloent gairebé 100 milions de iuans en robots industrials.


Henan Yuntian Insists on innovation and accelerates the transformation and development20180609113034.jpg


1. L'empresa ha reconstruït l'àrea de la planta de producció d'un sol fas, optimitzava els mètodes de disseny i operació de l'àrea de planta de feix únic i millorava l'eficiència del vehicle. També es va completar la segona fase de la transformació del taller 513, la reubicació de la biblioteca de perfils, la transformació del taller de mecanitzat de l'aspra.


2. El 2017, la companyia va presentar un total de 58 conjunts d'equips sofisticats amb una inversió total de 130 milions de iuans. La companyia ha introduït diversos conjunts de línies de producció de soldadura robòtica, que s'han utilitzat per processar cotxes esportius d'elevació elèctrica, cobertes de carrets i soldadura de feix de doble feix i doble, i han introduït una estació de treball de soldadura robotitzada de feix de fi d'estil europeu dedicada de forma integral millorar l'eficiència productiva i la qualitat del producte.


Transformació i desenvolupament, fabricació intel·ligent


La companyia ha desenvolupat de forma independent un sistema de control digital de grua que permet monitoritzar de manera remota la grua en temps real i utilitzar el mòdul Internet of Things per realitzar consultes de falla en temps real a les APP i ordinadors dels telèfons mòbils.


Henan Yuntian Insists on innovation and accelerates the transformation and development20180609113038.jpg


L'11 de febrer de 2018, Henan Yuntian i Siemens van signar formalment un acord de cooperació estratègica. Siemens subministrarà a les mines de Henan els productes d'automatització i conduir més líders del mercat i oferirà assistència tècnica relacionada, formació de productes i aplicacions, serveis de consulta i postvenda.


En el futur, implementarem una línia de producció intel·ligent de grua a Europa amb Siemens, millorarà digitalment el procés de fabricació de la grua, construeixi una fàbrica digital de grua de classe mundial, promou la promoció i popularització dels productes de la grua i promou els productes de la grua de la companyia aconseguir un nivell de classe mundial.


Les reformes no s'aturen i la innovació no s'atura. Henan Yuntian seguirà implementant una estratègia de desenvolupament basada en la innovació, "centrar-se en les necessitats i reptes dels clients, seguir innovant, oferir solucions i serveis de grua competitiva, crear un valor màxim per als clients" i promocionar conjuntament l'actualització i la indústria de "fabricació intel ligent a Internet". transformació Explorant i creant l'avantatge competitiu de la cadena de valor complet de la indústria de la grua, impulsant el progrés tecnològic i l'actualització industrial de la indústria de la grua a la Xina.