El grup Baosteel realitza un control sobre el projecte d'unitats de rebliment que la nostra empresa ha construït

- Jun 11, 2018 -

Recentment, l'equip de projectes de Cold Rolling Zhanjiang, Shanghai Jinyi Testing Technology Co, Ltd, Xina Five Metallurgical Construction Group Co., Ltd., Zhanjiang Logistics Department, Baosteel Consulting and Supervision Company, Dalian Baoxin i altres unitats organitzades per Baosteel Engineering i El departament d'equipament va dur a terme una comprovació de la nova grua del projecte Baosteel Zhanjiang Steel de 2030 mm de laminació en fred que la nostra empresa ha construït.


Baosteel Group conducts A check on the cranes of rewinding unit project that our company has built611153008.jpg


La grua fabricada per la nostra empresa és un producte especialment dissenyat per a la plena absorció de grues europees en disseny i combinat amb els requisits especials de Baosteel. Aquesta és la primera de les grues utilitzades en la línia de producció de laminació en fred de Baosteel.


Baosteel Group conducts A check on the cranes of rewinding unit project that our company has built11141144.jpg


El responsable de l'empresa va organitzar el personal pertinent del Departament de Tecnologia, el Departament de Garantia de Qualitat, etc. per cooperar amb els inspectors del Projecte Baosteel Zhanjiang. Va trigar dos dies i el treball de la secció A va ser un èxit complet.


Baosteel Group conducts A check on the cranes of rewinding unit project that our company has built11141152.jpg


El Departament de Tecnologia de la nostra empresa, el Departament de Garantia de Qualitat i el Departament de Producció van cooperar plenament entre ells. L'equip de producció va fer tot el possible per fer un bon treball en tots els processos de producció, controlar estrictament els detalls de producció i garantir la qualitat de tot el producte.


Baosteel Group conducts A check on the cranes of rewinding unit project that our company has built0611141156.jpg


Aquesta A-check va demostrar i provar la força de la nostra empresa, va millorar encara més la qualitat del producte de la companyia i va establir una base sòlida per al desenvolupament de la companyia en la indústria siderúrgica de gamma alta.