Sistema d'estacionament vertical

Sistema d'estacionament vertical

Aquest sistema d'aparcament de circulació vertical consisteix bàsicament en l'estructura principal d'acer, l'estructura de plaques, el sistema de transmissió, el sistema de control i el dispositiu de protecció de seguretat. L'estructura principal es subministra internament amb un carril de guia fix, el corró de cadena d'elevació s'executa al rail de la guia, i la placa de carro es suspèn a la placa estesa de la cadena d'elevació.
Xateja ara

Detalls del producte

Sistema d'estacionament vertical


Descripció

Aquest sistema d'aparcament de circulació vertical consisteix bàsicament en l'estructura principal d'acer, l'estructura de plaques, el sistema de transmissió, el sistema de control i el dispositiu de protecció de seguretat. L'estructura principal es subministra internament amb un carril de guia fix, el corró de cadena d'elevació s'executa al rail de la guia, i la placa de carro es suspèn a la placa estesa de la cadena d'elevació. Durant l'operació, el cotxe està estacionat a l'interior del tauler de cotxe, i el sistema d'accionament de cadena condueix el tauler de transport per a la seva circulació en sentit vertical. Quan el tauler de transport es dirigeix a la part inferior, es pot accedir al vehicle.


weihua-car-parking-system.jpg


El sistema d'aparcament automàtic es trobarà fàcilment a empreses, institucions, llocs públics, llocs escènics, residències, etc. Els conductors ja no hauran de preocupar-se de les places d'aparcament.


Característiques i avantatges:

1. 2 places d'aparcament per a 12 cotxes, major velocitat d'ús de l'espai disponible;

2. Proporciona una mitjana de 70 segons i fins a 120 segons per aparcar o prendre el cotxe, la placa vacant sempre es troba al pis més baix, eficaç i convenient;

3. Control automàtic, PLC, control de freqüència, menys impacte en equips;

4. Ús sol o en combinació;

5. Funcionament senzill, 4 maneres d'usar-lo, targeta, botons, control remot, telèfon mòbil, aplicació, etc.

6. Segur i fiable, si la gent s'aproxima, l'equip deixarà de funcionar automàticament;

7. Econòmic, curt període de construcció, menys consum, verd, aspecte agradable

8. Instal·lació ràpida i eliminació;

9. Els components PLC i elèctrics són estables i duradors, procedents de Siemens, Schneider, Omron;

10. Bones perspectives de mercat.


vertical-parking-tower.jpg


Especificació

auto-car-parking-tower-data.jpg

aparcament-sistema-dades.jpg

Investigació