L'amor ajuda a provar, estem en acció

- Jun 07, 2018 -

El 7 i 8 de juny de 2018, va ser un dia en què els estudiants que estudien dur a l'aula durant tres anys es van apressar a la sala d'exàmens. També va ser un moment en què els pares esperaven als seus fills fora de la sala d'exàmens. Aquest examen va determinar el destí dels estudiants i es va omplir de llur anhelo pel futur. També va encarnar els grans desitjos dels pares.


Per tal d'ajudar a la majoria dels examinats a arribar de forma segura, ràpida i puntual, i aconseguir un objectiu més alt amb una bona condició física i mental, el grup Henan Yuntian Zhonghe Taxi Co., Ltd. va llançar el 6è esdeveniment de caritat "Love Aids Test" el 2018. Utilitzeu les nostres accions per oferir als nostres candidats la nostra atenció i assistència.


Love helps test we are in action.jpg



Abans de l'arribada de l'examen d'ingrés a la universitat, Zhonghe va requerir que tots els conductors inspeccionin els vehicles per assegurar-se que els vehicles estaven en bon estat i ordenats i nets. A primera hora del matí, el dia 7, els vehicles del taxi de Zhonghe van sortir pels carrers. Els candidats van saludar a la carretera i van prendre la targeta d'entrada gratuïtament. No es van cobrar tarifes.


Love helps test we are in action23435356435.jpg


Per evitar l'afectació de la psicologia del candidat, el conductor no ha de preguntar l'examen del candidat al mig de l'examen i està prohibit utilitzar el sistema d'àudio del cotxe. Està prohibit realitzar activitats privades quan es transfereixi el candidat. Si el candidat necessita assistència (per exemple, oblidar-se d'ingressar, etc.), el conductor ha d'ajudar els candidats en primer lloc, al mateix temps, truqui al centre de comandaments 110 per obtenir ajuda, per obtenir la policia de trànsit organitzar canals o cotxes policials per guiar el camí, ajudar els candidats a solucionar de manera ràpida i segura les dificultats.