Henan Yuntian realitza inspeccions de seguretat d'equips per a grues d'estiu

- May 17, 2018 -

Per frenar eficaçment l'aparició d'accidents de seguretat en equips de grues, elimineu els riscos potencials de seguretat i garanteixi l'ús segur dels equips de grues. Recentment, el departament de serveis immobiliaris de la companyia Yuntian va dur a terme inspeccions de seguretat de l'equip de grues d'estiu a tota la planta en resposta a l'operació segura d'equips de grues d'alta temperatura a l'estiu.


La clau per verificar el problema amagat resideix en la rectificació. A mesura que s'apropa el clima calent a l'estiu, el consum d'energia de la planta augmentarà. A causa de l'alta temperatura, l'equip de potència de la fàbrica estarà en un estat de gran càrrega. Per garantir l'operació segura i normal de la fàbrica d'estiu, la companyia va organitzar la inspecció de seguretat dels equips. Els continguts d'inspecció inclouen:


Henan Yuntian conducts summer crane equipment safety inspections1.jpg


En primer lloc, aire condicionat. L'aire condicionat d'estiu s'ha convertit en el principal equip que consumeix energia. Per garantir una temperatura adequada de les plantes, l'aire condicionat funcionarà a elevades càrregues. Aquesta inspecció de seguretat eliminarà efectivament els possibles riscos de seguretat, inclosa la informació sobre l'estat de funcionament, el flux d'aire i altres dades.


Henan Yuntian conducts summer crane equipment safety inspections.jpg


En segon lloc, la sala de distribució. La sala de distribució d'energia controla la font d'alimentació a la fàbrica. El desglossament d'un petit component directament conduirà al treball normal de la fàbrica. A més de controlar el manteniment diari dels equips, la inspecció també requereix la sala de distribució d'energia i la sala de distribució d'energia d'alta tensió a cada pis durant el període no comercial. Realitzeu treballs de manteniment integral.


Henan Yuntian conducts summer crane equipment safety inspections2.jpg


En tercer lloc, l'ascensor. Posi's en contacte amb la companyia de manteniment per ajudar en els treballs de manteniment. Realitzant activitats especials de rectificació per equips de grues d'estiu, ha promogut la gestió estandarditzada d'equips de grua de fàbrica, eliminant alguns riscos potencials de seguretat i assegurant l'operació segura d'equips de grua.