Carretó elevador Diesel ISO 2.5 Ton 3m

- Sep 08, 2018 -

Carretó elevador diesel de màx. Màx. ISO 2.5 t. 3m

Les carretilles elevadores de la sèrie Yuntian són la primera generació: el disseny complet pren l'enginyeria home-màquina com la ideologia dominant. El disseny d'última aparició, que barreja la idea i la tècnica avançades a nivell internacional, permet que la carretilla elevadora Yuntain sigui més còmoda i operativa. La col·locació de color lúcida i concisa, juntament amb el disseny d'aspecte luxós i elegant, guanyen bones gràcies als clients interns i externs.


Ce ISO 2.5 Ton 3m Duplex Mast Diesel Forklift

Sistema dinàmic:
El motor dièsel Xinchai490,495, 498BPG, madur, disposat, potent però econòmic
El motor de gasolina WF491GP satisfà la demanda de tall de soroll. Motors dièsel ISUZU C240, 4JG2, 6BG1; El motor dièsel YANMIR 4TNE92, 4TNE98 i el motor de gasolina NISSAN K21, K25 són per opció. Quant a la transmissió, amb tecnologia TCM, la funció és fiable. / 2.0T 2000kg Carretó elevador de gasolina

Sistema hidràulic:
1. El sistema hidràulic adopta de forma racional tubs suaus i rígids per reduir la pèrdua de pressió, accelerant l'aixecament del pal. Les unitats hidràuliques utilitzen les unitats de segellat importades de Japó i passen mil tests.
2. Sistema de dissipació de calor:
3. El radiador avançat adoptat novament millora considerablement el rendiment del refredador del radiador. La tecnologia avançada de dissipació de calor millora el canal de dissipació de calor, la qual cosa millora la capacitat de dissipació de la calor del camió més encara ./2.0T 2000kg Carretó elevadora de gasolina

Sistema elèctric:
El sistema elèctric adopta un cablejat avançat, peces impermeables i un ampli ús multirun per millorar la seguretat i l'estabilitat dels circuits. Amb tota l'eina, la integració del circuit es pot mantenir a mà.

Confort:
El muntacàrregues Yuntian adopta un avançat disseny d'enginyeria home-màquina, incloent el motor col·locat amb un dispositiu de mitigació de xoc flotant, l'eix de direcció unificat elàstic, el redirector que proporciona un baix voltatge tensional, el capó semi-flotant amb aïllament acústic incorporat i de so -en disseny de cilindres. Tots ells garanteixen la comoditat de conduir per a aquesta carretilla de gasolina
Netejar:
Els motors domèstics compleixen la normativa de control de les emissions de l'EPA. Els motors importats arriben a la regulació de control de les emissions de fase 3 de la UE i obtenen l'acreditació de l'EPA.

Eficiència:
Segons el principi de seguretat, l'elevada velocitat d'elevació del pal millora l'eficiència de treball. El radi i l'ample del passadís d'apilament d'angle recte es redueixen reduint la dimensió del camió sencer, que augmenten l'eficiència del magatzem i permeten que el camió funcioni en espai limitat.

Segur:
Un dispositiu d'estrangulació s'estableix en el sistema de canonades, de manera que el pal no provocarà la falta de control, fins i tot es trenquen algunes canonades. Mitjançant l'ús d'un disseny de visió ampla, l'abast de la visió de l'operador s'ha millorat considerablement, de manera que l'operació és més ràpida i segura.

Manteniment:
Yuntian 2.0T 2000kg La carretilla elevadora de gasolina té un alt grau d'ús comú, ja que les seves peces de recanvi es poden bescanviar fàcilment, cosa que és convenient per al manteniment.